Σχετικά

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Ιωάννα,  και σας καλωσορίζω στο …πολυάσχολο blog μου.

Αν αγαπάτε τα νήματα, το πλέξιμο και θέλετε να μάθετε ή απλά να πάρετε ιδέες και έμπνευση, τότε είστε στο κατάλληλο μέρος.

Όλα ξεκίνησαν κάπως έτσι….

Λένε ότι τα ετερώνυμα έλκονται…και σε ότι αφορά τις προσωπικές σχέσεις τουλάχιστον, το έχω δει να συμβαίνει κατά κόρον (οφείλω βέβαια να πω, ότι διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για την επιτυχία του εγχειρήματος).

Στην προκειμένη περίπτωση, ετερώνυμη θα μπορούσα να πω ότι ήταν και η δική μου σχέση γενικά με τις βελόνες και τα βελονάκια και για να το πω πιο σωστά, εγώ και το πλέξιμο ήμασταν δύο ξένοι.

Ανήκω, βλέπετε, σ’ αυτή τη γενιά, που οι σπουδές και η εργασία ήταν προτεραιότητα και εν πάση περιπτώσει, η οικοτεχνία (πλέξιμο, ράψιμο) δεν είχε θέση σε όλα αυτά. Ωστόσο και οι δύο γιαγιάδες μου ήταν δεινές πλέκτριες.

Κι ενώ ανέκαθεν υπήρξα αρκετά «πολυάσχολη», με διάβασμα, ξένες γλώσσες, δουλειά και με τα προσωπικά μου ενδιαφέροντα, το κατάλληλο  timing φαίνεται ότι ήρθε όταν ήρθαν και τα παιδιά. Γιατί, ενώ με το αγόρι χρειάστηκε να βιδώσω και να σκαρφαλώσω (απλά πράγματα δηλαδή), με το κορίτσι χρειάστηκε να ράψω και να πλέξω ρούχα για τις κούκλες. Και έτσι έγινε η αρχή…

Και στη συνέχεια η σχέση μου με τις βελόνες και ειδικά με το βελονάκι, εξελίχθηκε σε έρωτα! Ακολούθησαν ατελείωτες ώρες στο διαδίκτυο, ξενύχτι, πολλά σεμινάρια, μελέτη πάνω στις τεχνικές και τα νήματα  και αρκετή επιμονή και αγάπη, προκειμένου να γεννηθεί αυτό το blog,το οποίο επιθυμώ να αποτελέσει πηγή έμπνευσης, πληροφόρησης και κυρίως να γίνει πολύτιμος βοηθός και μέντορας σε όσους ξεκινούν τώρα το αγαπημένο τους hobby.

Σας στέλνω την αγάπη μου,

Miss Busy….